Hart van Nederland Zoë (18) overleed aan verkeerde XTC pillen (video)

Hart van Nederland Zoë (18) overleed aan verkeerde XTC pillen (video)

Zaterdag 13 april om 11:19

<em>Hart van Nederland</em> Zoë (18) overleed aan verkeerde XTC pillen (video) Twee pilletjes XTC voor acht euro, om te proberen, gekocht van een klasgenootje. Het waren de gedachten van de 18-jarige Zoë uit Rotterdam, en een paar uur later overleed ze in het Erasmus ziekenhuis in de havenstad. De vriendinnen van Zoë zijn samen met haar moeder een actie gestart om meer bewustzijn te creeëren over de gevaren van verkeerde pillen. In Hart van Nederland doen ze hun aangrijpende verhaal. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: overstekend kindje geschept door automobilist in Den Haag (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: twee mensen gewond bij steekpartij in Haarlem (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man raakt zwaargewond bij schietincident in Leeuwarden (video) Bekijk deze video »
TV :

Twee pilletjes XTC voor acht euro, om te proberen, gekocht van een klasgenootje. Het waren de gedachten van de 18-jarige Zoë uit Rotterdam, en een paar uur later overleed ze in het Erasmus ziekenhuis in de havenstad. De vriendinnen van Zoë zijn samen met haar moeder een actie gestart om meer bewustzijn te creeëren over de gevaren van verkeerde pillen. In Hart van Nederland doen ze hun aangrijpende verhaal.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's