Lang leve de liefde: Jolanda zoekt naar woorden als Vincent om eerste indruk vraagt

Lang leve de liefde: Jolanda zoekt naar woorden als Vincent om eerste indruk vraagt

<em>Lang leve de liefde</em>: Jolanda zoekt naar woorden als Vincent om eerste indruk vraagt In Lang leve de liefde zijn Vincent en Jolanda aan elkaar gekoppeld. Vincent trekt de stoute schoenen aan en vraagt Jolanda naar haar eerste indruk van hem. Ze zoekt naar woorden maar komt er niet helemaal uit… Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Ongemak in Lang Leve de Liefde: haalt Pim de uithalen van Whitney Houston? (video) Bekijk deze video » Nour is sprakeloos van het beroep van Onur in Lang Leve de Liefde: 'Dat meen je?' (video) Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Ilona open over haar meest kinky seksfantasie, 'met eten' Bekijk deze video »
TV :
Maandag 15 april om 11:36

In Lang leve de liefde zijn Vincent en Jolanda aan elkaar gekoppeld. Vincent trekt de stoute schoenen aan en vraagt Jolanda naar haar eerste indruk van hem. Ze zoekt naar woorden maar komt er niet helemaal uit…

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's