ZIEN: Zijn Enzo Knol en zwangere vriendin Myron verloofd?

ZIEN: Zijn Enzo Knol en zwangere vriendin Myron verloofd?

ZIEN: Zijn <em>Enzo Knol</em> en zwangere vriendin Myron verloofd? Enzo Knol en zijn vriendin Myron Koops zijn momenteel in Japan. De twee delen volop video's en kiekjes van de bijzondere trip. Shownieuws deelt leuk nieuws over het stel. Trouwen?Oplettende volgers van Enzo hebben een opvallende ontdekking gedaan. Gaan de twee trouwen? Enzo laat via Instagram weten dat hij erg veel vragen krijgt over zijn nieuwe ring. Het lijkt er namelijk op dat de vlogger en zijn vriendin allebei dezelfde ring dragen om hun ringvinger. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Groot babynieuws: YouTuber Enzo Knol en vriendin Myron Koops verwachten eerste kindje Bekijk deze video » Zien: dit is het nieuwe appartement van Enzo Knol in Assen (video) Bekijk deze video »
Show :
Maandag 15 januari om 15:42

Enzo Knol en zijn vriendin Myron Koops zijn momenteel in Japan. De twee delen volop video's en kiekjes van de bijzondere trip. Shownieuws deelt leuk nieuws over het stel.

Trouwen?
Oplettende volgers van Enzo hebben een opvallende ontdekking gedaan. Gaan de twee trouwen? Enzo laat via Instagram weten dat hij erg veel vragen krijgt over zijn nieuwe ring. Het lijkt er namelijk op dat de vlogger en zijn vriendin allebei dezelfde ring dragen om hun ringvinger.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's