Groot babynieuws: YouTuber Enzo Knol en vriendin Myron Koops verwachten eerste kindje

Groot babynieuws: YouTuber Enzo Knol en vriendin Myron Koops verwachten eerste kindje

Groot <em>babynieuws</em>: YouTuber <em>Enzo Knol</em> en vriendin <em>Myron Koops</em> verwachten eerste kindje Enzo Knol, die eerder reageerde op 'asociaal' rijgedrag (zie bovenstaande video), deelt op zijn Instagram groot babynieuws. De YouTuber en zijn vriendin Myron Koops verwachten hun eerste kindje samen. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol) Vlogger in opspraakDit jaar kwam het stel negatief in het nieuws toen ze in een vlog te zien waren terwijl ze te hard reden. De politie hield hen aan, maar Enzo en Myron leken het niet eens te zijn met de opgelegde boete. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Enzo Knol reageert op bekritiseerde vlog: 'Er is in geknipt' (video) Bekijk deze video » Enzo Knol kijkt terug tijdens tienjarig jubileum: 'Dit had ik niet moeten zeggen' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Woensdag 29 november 2023 om 17:29

Enzo Knol, die eerder reageerde op 'asociaal' rijgedrag (zie bovenstaande video), deelt op zijn Instagram groot babynieuws. De YouTuber en zijn vriendin Myron Koops verwachten hun eerste kindje samen.

Tekst gaat verder onder de video.

Vlogger in opspraak
Dit jaar kwam het stel negatief in het nieuws toen ze in een vlog te zien waren terwijl ze te hard reden. De politie hield hen aan, maar Enzo en Myron leken het niet eens te zijn met de opgelegde boete.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's