Zien: andere Songfestival-deelnemers gaan los op Europapa van Joost Klein

Zien: andere Songfestival-deelnemers gaan los op Europapa van Joost Klein

Zien: andere Songfestival-deelnemers gaan los op <em>Europapa</em> van Joost Klein Bekijk in de video hierboven: Joost Klein blikt vooruit op zijn Songfestival-optreden Nog een kleine maand en dan gaat het Eurovisie Songfestival van start. Joost Klein vertegenwoordigt dit jaar ons land met Europapa en de meningen zijn verdeeld. Gezien het nummer is de kans erg groot dat Joost er een feest van gaat maken. Een aantal andere Songfestival-deelnemers gaat alvast los op Europapa… Bekijk de dansende Songfestival-artiesten in de video hieronder. Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Eurovisie Songfestival (@songfestival.avrotros) Gaat Mell & Vintage Future volgend jaar naar het Eurovisie Songfestival? (video) Bekijk deze video » Zien: Joost Klein treedt op met 'Europapa' tijdens Eurovision in Concert (video) Bekijk deze video » William Lee Adams: 'Deze landen kunnen het Songfestival gaan winnen' Bekijk deze video »
Songfestival :
Maandag 15 april om 12:12

Bekijk in de video hierboven: Joost Klein blikt vooruit op zijn Songfestival-optreden

Nog een kleine maand en dan gaat het Eurovisie Songfestival van start. Joost Klein vertegenwoordigt dit jaar ons land met Europapa en de meningen zijn verdeeld. Gezien het nummer is de kans erg groot dat Joost er een feest van gaat maken. Een aantal andere Songfestival-deelnemers gaat alvast los op Europapa

Bekijk de dansende Songfestival-artiesten in de video hieronder.

Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's