Gaat Mell & Vintage Future volgend jaar naar het Eurovisie Songfestival? (video)

Gaat Mell & Vintage Future volgend jaar naar het Eurovisie Songfestival? (video)

Zondag 14 april om 09:20

Gaat <em>Mell &amp; Vintage Future</em> volgend jaar naar het <em>Eurovisie Songfestival</em>? (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken Merel Ek en Wilfred Genee terug op weer een uitzending van Vandaag Inside. Ze vragen daarin ook even aan zangeres Mell of ze volgend jaar misschien naar het Songfestival wil. Je kan er maar beter vroeg bij zijn. 'Nu niet, misschien ooit.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Songfestival :

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken Merel Ek en Wilfred Genee terug op weer een uitzending van Vandaag Inside. Ze vragen daarin ook even aan zangeres Mell of ze volgend jaar misschien naar het Songfestival wil. Je kan er maar beter vroeg bij zijn. 'Nu niet, misschien ooit.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's