Kopen zonder kijken: alleenstaande moeder Alethea emotioneel, 'wil geen foute beslissing nemen'

Kopen zonder kijken: alleenstaande moeder Alethea emotioneel, 'wil geen foute beslissing nemen'

<em>Kopen zonder kijken</em>: alleenstaande moeder Alethea emotioneel, 'wil geen foute beslissing nemen' Bekijk in de video hierboven: Alex van Keulen (Kopen zonder kijken) onthult zijn meest bizarre avontuur als makelaar In Kopen zonder kijken heeft alleenstaande moeder Alethea het even zwaar. Ze staat op het punt om alles uit handen te geven voor het vinden van een nieuwe woning en dat is niet altijd even makkelijk. Meer ruimte voor kinderenIn Kopen zonder kijken kopen de experts een nieuwe woning voor Alethea en daar komt veel onzekerheid bij kijken. Ze is vooral bang om een foute beslissing te nemen, en daardoor wordt ze even emotioneel. Maar hoe heerlijk zou het zijn als haar kinderen straks meer ruimte en een mooie plek voor zichzelf hebben… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Kopen zonder kijken hieronder. Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Maandag in Kopen zonder kijken: regenbooggezin zoekt twee huizen Bekijk deze video » Kopen zonder Kijken: Noud en Alisha overdonderd door eindresultaat Bekijk deze video » Maandag in Kopen zonder kijken: Alex wordt niet goed als hij van fruitboom snoept Bekijk deze video »
TV :
Maandag 15 april om 12:41

Bekijk in de video hierboven: Alex van Keulen (Kopen zonder kijken) onthult zijn meest bizarre avontuur als makelaar

In Kopen zonder kijken heeft alleenstaande moeder Alethea het even zwaar. Ze staat op het punt om alles uit handen te geven voor het vinden van een nieuwe woning en dat is niet altijd even makkelijk.

Meer ruimte voor kinderen
In Kopen zonder kijken kopen de experts een nieuwe woning voor Alethea en daar komt veel onzekerheid bij kijken. Ze is vooral bang om een foute beslissing te nemen, en daardoor wordt ze even emotioneel. Maar hoe heerlijk zou het zijn als haar kinderen straks meer ruimte en een mooie plek voor zichzelf hebben…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Kopen zonder kijken hieronder.

Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's