De slechtste chauffeur van Nederland: Jessica lakt nagels tijdens het rijden

De slechtste chauffeur van Nederland: Jessica lakt nagels tijdens het rijden

<em>De slechtste chauffeur van Nederland</em>: Jessica lakt nagels tijdens het rijden Wat is belangrijker, je uiterlijk of veiligheid op de weg? In De slechtste chauffeur van Nederland hoeft Jessica daar niet lang over na te denken. Tijdens het rijden is ze vooral bezig met haar make-up opbrengen, nagels lakken, omkleden, schoenen verwisselen en wimpers plakken… Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder. Het nieuwe seizoen van De slechtste chauffeur van Nederland is vanaf woensdag 17 april wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) De beste slechtste chauffeur van Nederland: Wassima ruïneert auto met stuurfout Bekijk deze video » Nieuw seizoen De slechtste chauffeur van Nederland: hysterische Noël krijst en scheurt Bekijk deze video »
Maandag 15 april om 15:02

Wat is belangrijker, je uiterlijk of veiligheid op de weg? In De slechtste chauffeur van Nederland hoeft Jessica daar niet lang over na te denken. Tijdens het rijden is ze vooral bezig met haar make-up opbrengen, nagels lakken, omkleden, schoenen verwisselen en wimpers plakken…

Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder.

Het nieuwe seizoen van De slechtste chauffeur van Nederland is vanaf woensdag 17 april wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's