Frans Bauer krijgt afvaltip van Mariska: 'Je eet te weinig' (De Bauers - 20 jaar later)

Frans Bauer krijgt afvaltip van Mariska: 'Je eet te weinig' (De Bauers - 20 jaar later)

Maandag 15 april om 16:38

Frans Bauer is druk bezig met zijn afvalrace, zo is te zien in De Bauers - 20 jaar later. De volkszanger wil gezond eten en schept niet te veel op tijdens het avondeten. Maar daar is zijn vrouw Mariska niet blij mee. “Je eet te weinig, daardoor krijg je honger en ga je lopen snaaien.”

Bekijk de beelden van De Bauers - 20 jaar later in de video van RTL Boulevard hieronder.

De Bauers - 20 jaar later is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

Frans Bauer krijgt afvaltip van Mariska: 'Je eet te weinig' (<em>De Bauers - 20 jaar later</em>) Frans Bauer is druk bezig met zijn afvalrace, zo is te zien in De Bauers - 20 jaar later. De volkszanger wil gezond eten en schept niet te veel op tijdens het avondeten. Maar daar is zijn vrouw Mariska niet blij mee. “Je eet te weinig, daardoor krijg je honger en ga je lopen snaaien.” Bekijk de beelden van De Bauers - 20 jaar later in de video van RTL Boulevard hieronder. De Bauers - 20 jaar later is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. De Bauers - 20 jaar later: zoon doet boekje open over grote angst van Frans Bekijk deze video » Kijkcijfers donderdag: De Bauers - 20 jaar later trekt nóg meer kijkers dan vorige week Bekijk deze video » De Bauers - 20 jaar later: Frans Bauer in tranen door uniek cadeau voor 50e verjaardag Bekijk deze video »
TV :
Frans Bauer krijgt afvaltip van Mariska: 'Je eet te weinig' (De Bauers - 20 jaar later)

Actuele video's

Meer actuele video's