Oud-Eurovisiesongfestival deelnemer Waylon over Europapa: "Ik draag het een warm hart toe"

Oud-Eurovisiesongfestival deelnemer Waylon over Europapa: "Ik draag het een warm hart toe"

Oud-Eurovisiesongfestival deelnemer Waylon over <em>Europapa</em>: &quot;Ik draag het een warm hart toe&quot; In De Radio 538 Middagshow met Frank Dane reageert Waylon op de uitspraken van Ilse de Lange die zij in een interview in de nieuwe LINDA deed over The Common Linnets, de samenwerking tussen haar en Waylon destijds. Maar niet voordat hij uitgebreid heeft kunnen vertellen hoe het met Bibi en haar zwangerschap gaat. 'Europapa'Tot slot ontkomt de oud-Eurovisiesongfestival deelnemer er niet aan zijn mening over de Nederlandse inzending van dit jaar 'Europapa' van Joost Klein te geven. "Ik draag het een warm hart toe", aldus de zanger nadat hij een lichte sneer uitdeelde... Bekijk de video van De Radio 538 Middagshow hierboven. Bekijk ook Joost Klein stijgt verder bij bookmakers: 'Europapa gaat wonderen verrichten' Bekijk deze video » Waylon over 'zware' zwangerschap Bibi Breijman: "Je kan niks doen" Bekijk deze video »
Show :
Woensdag 17 april om 20:35

In De Radio 538 Middagshow met Frank Dane reageert Waylon op de uitspraken van Ilse de Lange die zij in een interview in de nieuwe LINDA deed over The Common Linnets, de samenwerking tussen haar en Waylon destijds. Maar niet voordat hij uitgebreid heeft kunnen vertellen hoe het met Bibi en haar zwangerschap gaat.

'Europapa'
Tot slot ontkomt de oud-Eurovisiesongfestival deelnemer er niet aan zijn mening over de Nederlandse inzending van dit jaar 'Europapa' van Joost Klein te geven. "Ik draag het een warm hart toe", aldus de zanger nadat hij een lichte sneer uitdeelde...

Bekijk de video van De Radio 538 Middagshow hierboven.Actuele video's

Meer actuele video's