Wat vindt Tino Martin ervan dat Anouk hem 'zware alcoholist' noemt?

Wat vindt Tino Martin ervan dat Anouk hem 'zware alcoholist' noemt?

Wat vindt <em>Tino Martin</em> ervan dat <em>Anouk</em> hem 'zware alcoholist' noemt? Zien: Anouk & Tino Martin nemen duet Voor je het weet op We kunnen het een bijzondere combinatie noemen, maar Anouk heeft samen met Tino Martin het duet Voor je het weet opgenomen. En de zangeres deed hierover een nogal aparte uitspraak. Alcoholist en transfoob terf?Anouk vindt het namelijk wel een leuke combinatie van een ‘transfoob terf en zware alcoholist’. Anouk lag onder vuur vanwege een transfobe uitspraak en Tino heeft eerder in zijn documentaire toegegeven een alcoholprobleem te hebben. Dus wat vindt hij eigenlijk van de uitspraak van Anouk? Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: 'Tino Martin terug bij af, Ahoy-ophef nieuwe smet op carrière' Bekijk deze video » Vandaag Inside: 'Tino Martin heeft een alcoholprobleem' Bekijk deze video » Anouk & Tino Martin nemen duet op: 'Voor je het weet' Bekijk deze video »
Muziek :
Vrijdag 19 april om 08:56

Zien: Anouk & Tino Martin nemen duet Voor je het weet op

We kunnen het een bijzondere combinatie noemen, maar Anouk heeft samen met Tino Martin het duet Voor je het weet opgenomen. En de zangeres deed hierover een nogal aparte uitspraak.

Alcoholist en transfoob terf?
Anouk vindt het namelijk wel een leuke combinatie van een ‘transfoob terf en zware alcoholist’. Anouk lag onder vuur vanwege een transfobe uitspraak en Tino heeft eerder in zijn documentaire toegegeven een alcoholprobleem te hebben. Dus wat vindt hij eigenlijk van de uitspraak van Anouk?

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's