Vandaag Inside: 'Tino Martin heeft een alcoholprobleem'

Vandaag Inside: 'Tino Martin heeft een alcoholprobleem'

Dinsdag 21 november 2023 om 09:37

Tino Martin zou, als we de verhalen mogen geloven, iets te diep in het glaasje hebben gekeken voordat hij afgelopen weekend het podium in Ahoy opstapte. Het voorval werd maandagavond besproken in Vandaag Inside, waar René van der Gijp aangaf: 'Je kan ook drinken dat het nog net gaat maar Tino gaat dan net over de rand heen.' Wilfred Genee vindt het vrij pijnlijk allemaal en volgens Johan Derksen heeft de volkszanger een alcoholprobleem.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 20 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: '<em>Tino Martin</em> heeft een alcoholprobleem' Tino Martin zou, als we de verhalen mogen geloven, iets te diep in het glaasje hebben gekeken voordat hij afgelopen weekend het podium in Ahoy opstapte. Het voorval werd maandagavond besproken in Vandaag Inside, waar René van der Gijp aangaf: 'Je kan ook drinken dat het nog net gaat maar Tino gaat dan net over de rand heen.' Wilfred Genee vindt het vrij pijnlijk allemaal en volgens Johan Derksen heeft de volkszanger een alcoholprobleem. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 20 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: 'Tino Martin terug bij af, Ahoy-ophef nieuwe smet op carrière' Bekijk deze video »
TV :
Vandaag Inside: 'Tino Martin heeft een alcoholprobleem'


Actuele video's

Meer actuele video's