Kijkcijfers donderdag: De Bauers weer oppermachtig, verslaan journaal én Augurkenkoning

Kijkcijfers donderdag: De Bauers weer oppermachtig, verslaan journaal én Augurkenkoning

Kijkcijfers donderdag: <em>De Bauers</em> weer oppermachtig, verslaan journaal én Augurkenkoning Bekijk in de video hierboven beelden uit aflevering 3 van De Bauers - 20 jaar later De strijd om de kijkers in de wereld van reality-tv wordt overduidelijk gewonnen door de familie Bauer. De Bauers - 20 jaar later trok donderdagavond wederom bijna 1,4 miljoen kijkers. Ook Augurkenkoning populairHiermee trekt de realityserie van de familie Bauer opnieuw meer kijkers dan het Achtuurjournaal. Donderdagavond was ook de aftrap van een nieuw seizoen van De Augurkenkoning, hiervoor zaten 507.000 mensen klaar. Ook de serie rond het imperium van de familie Kesbeke doet op het kleinere RTL 5 dus ook goede zaken, maar Frans en zijn gezin blijven oppermachtig. Secret Duets doet het op RTL 4 niet geweldig… Bekijk de berichten van Tina Nijkamp over de kijkcijfers hieronder. De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. De Bauers - 20 jaar later: Frans Bauer in tranen door uniek cadeau voor 50e verjaardag Bekijk deze video » Frans Bauer krijgt afvaltip van Mariska: 'Je eet te weinig' (De Bauers - 20 jaar later) Bekijk deze video » Frans Bauer: 'Ik ben een soort van hondengoeroe' (donderdag in De Bauers) Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 19 april om 09:19

Bekijk in de video hierboven beelden uit aflevering 3 van De Bauers - 20 jaar later

De strijd om de kijkers in de wereld van reality-tv wordt overduidelijk gewonnen door de familie Bauer. De Bauers - 20 jaar later trok donderdagavond wederom bijna 1,4 miljoen kijkers.

Ook Augurkenkoning populair
Hiermee trekt de realityserie van de familie Bauer opnieuw meer kijkers dan het Achtuurjournaal. Donderdagavond was ook de aftrap van een nieuw seizoen van De Augurkenkoning, hiervoor zaten 507.000 mensen klaar. Ook de serie rond het imperium van de familie Kesbeke doet op het kleinere RTL 5 dus ook goede zaken, maar Frans en zijn gezin blijven oppermachtig. Secret Duets doet het op RTL 4 niet geweldig…

Bekijk de berichten van Tina Nijkamp over de kijkcijfers hieronder.

De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's