Hilarisch: Christiaan Bauer deelt gesprek over hond uit groepsapp van De Bauers

Hilarisch: Christiaan Bauer deelt gesprek over hond uit groepsapp van De Bauers

Hilarisch: <em>Christiaan Bauer</em> deelt gesprek over hond uit groepsapp van De Bauers Christiaan Bauer heeft op social media een hilarische video geplaatst. De zoon van Frans Bauer is namelijk niet tevreden over de naam die hun nieuwste hond heeft gekregen. Stemmen over de hondennaamChristiaan, die momenteel met zijn gezin te zien is in De Bauers - 20 jaar later, laat zien dat er in de groepsapp is gestemd over de naam. Zijn suggestie Guusje heeft alle stemmen van de vier zoons gekregen, maar papa en mama stemden voor Saartje. Je zou zeggen meeste stemmen gelden, maar daar dachten de Bauers anders over… Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. Frans Bauer krijgt afvaltip van Mariska: 'Je eet te weinig' (De Bauers - 20 jaar later) Bekijk deze video » Frans Bauer: 'Ik ben een soort van hondengoeroe' (donderdag in De Bauers) Bekijk deze video » Kijkcijfers donderdag: De Bauers weer oppermachtig, verslaan journaal én Augurkenkoning Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 19 april om 14:45

Christiaan Bauer heeft op social media een hilarische video geplaatst. De zoon van Frans Bauer is namelijk niet tevreden over de naam die hun nieuwste hond heeft gekregen.

Stemmen over de hondennaam
Christiaan, die momenteel met zijn gezin te zien is in De Bauers - 20 jaar later, laat zien dat er in de groepsapp is gestemd over de naam. Zijn suggestie Guusje heeft alle stemmen van de vier zoons gekregen, maar papa en mama stemden voor Saartje. Je zou zeggen meeste stemmen gelden, maar daar dachten de Bauers anders over…

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven.

De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's