ZIEN: Huwelijk Gordon en liefde Gavin NU AL afgeblazen? (video)

ZIEN: Huwelijk Gordon en liefde Gavin NU AL afgeblazen? (video)

ZIEN: Huwelijk <em>Gordon</em> en liefde Gavin NU AL afgeblazen? (video) Evert Santegoeds komt dinsdagmiddag met op z'n minst opmerkelijk nieuws: ondanks dat niemand het had zien aankomen, lijkt het huwelijk van Gordon en zijn nieuwe liefde Gavin nu alweer op losse schroeven te staan. MelbourneDe zanger en presentator was speciaal voor Gavin naar Melbourne afgereist om hem daar in de armen te sluiten, maar. volgens Santegoeds signaleerde insiders hem bij zijn terugkeer weer alleen in Dubai. Aangezien er van de trip absoluut nul beelden op social media geplaatst zijn, kan Santegoeds niet anders dan de eindjes aan elkaar knopen. Bekijk de aandacht van Shownieuws aan het huwelijk van Gordon en Gavin hierboven. Vandaag Inside-tafel kijkt een interview van Gordon, 'ik kom zeker drie keer op de huwelijksnacht' Bekijk deze video » ZIEN: dit is de zware tegenvaller voor Gordon! Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 18 april 2023 om 16:19

Evert Santegoeds komt dinsdagmiddag met op z'n minst opmerkelijk nieuws: ondanks dat niemand het had zien aankomen, lijkt het huwelijk van Gordon en zijn nieuwe liefde Gavin nu alweer op losse schroeven te staan.

Melbourne
De zanger en presentator was speciaal voor Gavin naar Melbourne afgereist om hem daar in de armen te sluiten, maar. volgens Santegoeds signaleerde insiders hem bij zijn terugkeer weer alleen in Dubai. Aangezien er van de trip absoluut nul beelden op social media geplaatst zijn, kan Santegoeds niet anders dan de eindjes aan elkaar knopen.

Bekijk de aandacht van Shownieuws aan het huwelijk van Gordon en Gavin hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's