Leontine Ruiters in nieuwe podcast over liefde: 'Dating-app voelt niet ok' (video)

Leontine Ruiters in nieuwe podcast over liefde: 'Dating-app voelt niet ok' (video)

Leontine Ruiters in nieuwe podcast over liefde: 'Dating-app voelt niet ok' (video) Leontine Ruiters is in haar nieuwe podcast met Lonneke Nooteboom erg open over de liefde en over daten. De presentatrice, die een paar jaar geleden scheidde van Marco Borsato, ziet online daten niet zitten. “In mijn geval voelt het niet ok om op een dating-app te zitten.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Hoeveel heeft Leontine Ruiters voor haar nieuwe huis neergeteld? (Shownieuws) Bekijk deze video » Leontine Ruiters en dochter Jada Borsato zijn heel gelukkig: "Het gaat heel goed" Bekijk deze video » Situatie Marco Borsato: wat hebben Leontine en Jada erover te zeggen? (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 19 april om 11:49

Leontine Ruiters is in haar nieuwe podcast met Lonneke Nooteboom erg open over de liefde en over daten. De presentatrice, die een paar jaar geleden scheidde van Marco Borsato, ziet online daten niet zitten. “In mijn geval voelt het niet ok om op een dating-app te zitten.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's