Hoeveel heeft Leontine Ruiters voor haar nieuwe huis neergeteld? (Shownieuws)

Hoeveel heeft Leontine Ruiters voor haar nieuwe huis neergeteld? (Shownieuws)

Tuesday 31 October 2023 om 15:29

Leontine Ruiters heeft een huis gekocht en daarmee lijkt de kans op een hereniging met Marco Borsato klein denkt het Shownieuwspanel.

't Gooi
Het miljoenenpand heeft haar een slordige 6 zes ton gekost en staat in 't Gooi, op afstand van de huidige woonplaats van ex Marco, Alkmaar. Leontine staat en blijft op eigen benen staan, in afwachting van het proces tegen Borsato.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Hoeveel heeft <em>Leontine</em> Ruiters voor haar nieuwe huis neergeteld? (<em>Shownieuws</em>) Leontine Ruiters heeft een huis gekocht en daarmee lijkt de kans op een hereniging met Marco Borsato klein denkt het Shownieuwspanel. 't GooiHet miljoenenpand heeft haar een slordige 6 zes ton gekost en staat in 't Gooi, op afstand van de huidige woonplaats van ex Marco, Alkmaar. Leontine staat en blijft op eigen benen staan, in afwachting van het proces tegen Borsato. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Shownieuws: 'Marco Borsato heeft plannen voor groot tv-interview' Bekijk deze video » Video: zo reageerde Leontine Ruiters op bekendmaking vervolging Marco Borsato Bekijk deze video » Zoon Marco Borsato: "Ik sta altijd achter hem. Ik hou van hem" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's