'Uit dood herrezen' Sophie Hilbrand kan lachen om vernederende uitspraak 'housewives'

'Uit dood herrezen' Sophie Hilbrand kan lachen om vernederende uitspraak 'housewives'

Vrijdag 19 april om 12:15

Sophie Hilbrand is te gast in de podcast van Tamara Elbaz en Maria Tailor, bekend van de realityserie The Real Housewives of Amsterdam. Tamara deed nogal heftige uitspraken over het uiterlijk van Sophie, volgens haar ziet ze eruit alsof ze ‘20 jaar geleden is gestorven en aan het ontbinden is’. Eerder waren de dames te gast in de talkshow van Sophie, het lijkt erop dat de presentatrice er wel om kan lachen...

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

'Uit dood herrezen' <em>Sophie Hilbrand</em> kan lachen om vernederende uitspraak 'housewives' Sophie Hilbrand is te gast in de podcast van Tamara Elbaz en Maria Tailor, bekend van de realityserie The Real Housewives of Amsterdam. Tamara deed nogal heftige uitspraken over het uiterlijk van Sophie, volgens haar ziet ze eruit alsof ze ‘20 jaar geleden is gestorven en aan het ontbinden is’. Eerder waren de dames te gast in de talkshow van Sophie, het lijkt erop dat de presentatrice er wel om kan lachen... Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Hoogleraar strafrecht bij Sophie & Jeroen over Khalid in AD: "Kasem heeft rug recht gehouden" (video) Bekijk deze video » Hélène Hendriks lovend over Sophie Hilbrand na 'koninklijk' interview: 'Top!' (video) Bekijk deze video » Sophie Hillbrand confronteert Real Housewives in talkshow met vernederende uitspraken (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
'Uit dood herrezen' Sophie Hilbrand kan lachen om vernederende uitspraak 'housewives'

Actuele video's

Meer actuele video's