Hoogleraar strafrecht bij Sophie & Jeroen over Khalid in AD: "Kasem heeft rug recht gehouden" (video)

Hoogleraar strafrecht bij Sophie & Jeroen over Khalid in AD: "Kasem heeft rug recht gehouden" (video)

Hoogleraar strafrecht bij <em>Sophie &amp; Jeroen</em> over <em>Khalid</em> in AD: &quot;Kasem heeft rug recht gehouden&quot; (video) In navolging van een eerder in het AD verschenen artikel over Khalid Kasem publiceerde het AD zojuist een tweede artikel. In eerste instantie werd publicatie verboden maar in hoger beroep werd dit toch toegestaan. Het betreft het contact dat de presentator had in zijn periode als strafrechtadvocaat met de onlangs tot levenslang veroordeelde Ridouan Taghi. Hoogleraar strafrechtAan tafel bij Khalids vervanger, Jeroen Pauw in de talkshow Sophie & Jeroen zit Sven Brinkhoff, hoogleraar strafrecht aan de Uva. Hij heeft het artikel dat het AD schreef naar aanleiding van een opgenomen gesprek met Peter R. de Vries gelezen. Hij is stellig over de kwestie. "Kasem heeft z'n rug recht gehouden", aldus Brinkhoff. Bekijk het fragment uit Sophie & Jeroen hieronder Zojuist is in het AD een artikel verschenen over Khalid Kasem. Een rechtszaak verbood in eerste instantie de publicatie. In hoger beroep werd dit toch toegestaan. Jeroen besprak het aan tafel met Sven Brinkhoff, hoogleraar strafrecht aan de Uva. #SophieEnJeroen pic.twitter.com/LttzrcFa6f— Sophie & Jeroen (@sophieenjeroen) March 5, 2024 Sophie & Jeroen is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO 1. Bekijk ook Sophie Hilbrand over eerste week Sophie & Jeroen: "Ik vind het nog steeds ingewikkeld" Bekijk deze video » Het Laatste Woord met Jeroen Pauw en Dries van Agt vrijdag te zien (video) Bekijk deze video » Jeroen Pauw tegen Gordon: 'Ik moest lachen om hoe Vandaag Inside je aanpakte' Bekijk deze video »
Talkshow :
Hoogleraar strafrecht bij Sophie & Jeroen over Khalid in AD: "Kasem heeft rug recht gehouden" (video)
Tuesday 5 March om 20:35

In navolging van een eerder in het AD verschenen artikel over Khalid Kasem publiceerde het AD zojuist een tweede artikel. In eerste instantie werd publicatie verboden maar in hoger beroep werd dit toch toegestaan. Het betreft het contact dat de presentator had in zijn periode als strafrechtadvocaat met de onlangs tot levenslang veroordeelde Ridouan Taghi.

Hoogleraar strafrecht
Aan tafel bij Khalids vervanger, Jeroen Pauw in de talkshow Sophie & Jeroen zit Sven Brinkhoff, hoogleraar strafrecht aan de Uva. Hij heeft het artikel dat het AD schreef naar aanleiding van een opgenomen gesprek met Peter R. de Vries gelezen. Hij is stellig over de kwestie. "Kasem heeft z'n rug recht gehouden", aldus Brinkhoff.

Bekijk het fragment uit Sophie & Jeroen hieronder

Sophie & Jeroen is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's