Zussen: Nienke doet schokkende ontdekking over haar vader

Zussen: Nienke doet schokkende ontdekking over haar vader

<em>Zussen</em>: Nienke doet schokkende ontdekking over haar vader In de serie Zussen krijgen drie dames heel wat te verwerken. Zo ontdekken Rolinde, Faya en Nienke dat ze halfzussen zijn, na de dood van hun biologische vader. Dat heeft grote gevolgen. Nienke denkt dat er een grote fout is gemaakt, maar doet dan een schokkende ontdekking... Bekijk het fragment van Zussen hieronder. De serie Zussen is iedere woensdag (behalve 24 april) om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Zussen terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Serie Zussen: Rolinde in shock bij lezing testament, wie zijn andere erfgenamen? Bekijk deze video » Kijkcijfers woensdag: Zussen veegt alle concurrentie van tafel en hoe deed Vandaag Inside het na alle ophef? Bekijk deze video » Zwangere Zussen actrice Melody Klaver voelt zich heel goed (Shownieuws) Bekijk deze video »
Vrijdag 19 april om 13:06

In de serie Zussen krijgen drie dames heel wat te verwerken. Zo ontdekken Rolinde, Faya en Nienke dat ze halfzussen zijn, na de dood van hun biologische vader. Dat heeft grote gevolgen. Nienke denkt dat er een grote fout is gemaakt, maar doet dan een schokkende ontdekking...

Bekijk het fragment van Zussen hieronder.

De serie Zussen is iedere woensdag (behalve 24 april) om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Zussen terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's