Hart van Nederland: hotel Zevenbergen ontruimd nadat vier medewerkers onwel worden (video)

Hart van Nederland: hotel Zevenbergen ontruimd nadat vier medewerkers onwel worden (video)

Zondag 21 april om 12:01

<em>Hart van Nederland</em>: hotel Zevenbergen ontruimd nadat vier medewerkers onwel worden (video) Hotel Fletcher in Zevenbergen is zaterdagavond ontruimd, nadat vier medewerkers van de keuken niet lekker waren geworden. Omdat het niet duidelijk was wat er aan hand was, werden de hulpdiensten ingeschakeld. Alle bezoekers van restaurant en het hotel moesten het pand verlaten. Uiteindelijk bleek het te gaan om een (griep)virus, dat al een tijdje rondging onder de medewerkers van het restaurant. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: schietpartij vanuit auto op ander voertuig in Rotterdam (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: kind (9) geschept door auto in Apeldoorn (video) Bekijk deze video » Grote zorgen om vermiste Marc (36) uit Dronten: 'Al vijf dagen vermist' (video) Bekijk deze video »
TV :

Hotel Fletcher in Zevenbergen is zaterdagavond ontruimd, nadat vier medewerkers van de keuken niet lekker waren geworden. Omdat het niet duidelijk was wat er aan hand was, werden de hulpdiensten ingeschakeld. Alle bezoekers van restaurant en het hotel moesten het pand verlaten. Uiteindelijk bleek het te gaan om een (griep)virus, dat al een tijdje rondging onder de medewerkers van het restaurant.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's