Mariska en Frans Bauer kibbelen: 'Twee van onze honden zijn cavia's'

Mariska en Frans Bauer kibbelen: 'Twee van onze honden zijn cavia's'

<em>Mariska en Frans Bauer</em> kibbelen: 'Twee van onze honden zijn cavia's' Bekijk in de video hierboven: Christiaan Bauer deelt gesprek over hond uit groepsapp van De Bauers Mariska en Frans Bauer zijn echte dierenvrienden, zo is te zien in De Bauers - 20 jaar later. Ze hebben maar liefst vier honden in huis. Al is er tussen de twee nogal wat onenigheid over hun huisdieren. Frans een hondengoeroe?Frans vindt zichzelf een hondengoeroe, maar daar zijn z’n zoons en vrouw het zeker niet mee eens. Daarbij is Frans van mening dat twee van hun vier honden eigenlijk geen honden zijn. “Dat zijn cavia’s”, aldus de volkszanger Bekijk de beelden van De Bauers - 20 jaar later hieronder. De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros) Frans Bauer krijgt afvaltip van Mariska: 'Je eet te weinig' (De Bauers - 20 jaar later) Bekijk deze video » Frans Bauer: 'Ik ben een soort van hondengoeroe' (donderdag in De Bauers) Bekijk deze video » Kijkcijfers donderdag: De Bauers weer oppermachtig, verslaan journaal én Augurkenkoning Bekijk deze video »
TV :
Maandag 22 april om 09:15

Bekijk in de video hierboven: Christiaan Bauer deelt gesprek over hond uit groepsapp van De Bauers

Mariska en Frans Bauer zijn echte dierenvrienden, zo is te zien in De Bauers - 20 jaar later. Ze hebben maar liefst vier honden in huis. Al is er tussen de twee nogal wat onenigheid over hun huisdieren.

Frans een hondengoeroe?
Frans vindt zichzelf een hondengoeroe, maar daar zijn z’n zoons en vrouw het zeker niet mee eens. Daarbij is Frans van mening dat twee van hun vier honden eigenlijk geen honden zijn. “Dat zijn cavia’s”, aldus de volkszanger

Bekijk de beelden van De Bauers - 20 jaar later hieronder.

De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's