Schiffmachers' Legacy: Henk vertelt over Ajacied die al piepte bij tweede lijn

Schiffmachers' Legacy: Henk vertelt over Ajacied die al piepte bij tweede lijn

<em>Schiffmachers' Legacy</em>: Henk vertelt over Ajacied die al piepte bij tweede lijn Bekijk in de video hierboven meer beelden van de docuserie Schiffmachers' Legacy In de docuserie Schiffmachers' Legacy zien we Henk Schiffmacher die met pensioen gaat en zijn tattoo-imperium doorgeeft aan zijn dochters. Henk heeft in zijn leven veel meegemaakt en hij vertelt onder meer over een Ajacied die niet goed tegen de pijn kon. “Hij had nog geen twee lijnen gezet en die begon al te piepen”, vertelt Henk’s collega Tycho. Bekijk de video van Schiffmachers' Legacy hieronder. Bekijk het fragment van Schiffmachers' Legacy hieronder. Schiffmachers' Legacy is vanaf dinsdag 23 april wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3 en te streamen op NPO Start. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Video: Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen De Slimste Mens Bekijk deze video » De Slimste Mens gemist? Geen lichaamsdeel is te vreemd voor tatoeëerder Henk Schiffmacher Bekijk deze video » Docuserie Schiffmachers' Legacy: gaan dochters Henk Schiffmacher opvolgen? Bekijk deze video »
TV :
Maandag 22 april om 11:49

Bekijk in de video hierboven meer beelden van de docuserie Schiffmachers' Legacy

In de docuserie Schiffmachers' Legacy zien we Henk Schiffmacher die met pensioen gaat en zijn tattoo-imperium doorgeeft aan zijn dochters. Henk heeft in zijn leven veel meegemaakt en hij vertelt onder meer over een Ajacied die niet goed tegen de pijn kon. “Hij had nog geen twee lijnen gezet en die begon al te piepen”, vertelt Henk’s collega Tycho.

Bekijk de video van Schiffmachers' Legacy hieronder.

Bekijk het fragment van Schiffmachers' Legacy hieronder. Schiffmachers' Legacy is vanaf dinsdag 23 april wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3 en te streamen op NPO Start.

Actuele video's

Meer actuele video's