Frans Bauer heeft met 111 kilo officieel obesitas: 'En daar lach jij bij?'

Frans Bauer heeft met 111 kilo officieel obesitas: 'En daar lach jij bij?'

Maandag 22 april om 13:18

Frans Bauer komt in zijn realitysoap De Bauers - 20 jaar later tot een nogal schokkende ontdekking. Ten eerste is hij gekrompen. Daarbij is de volkszanger op dat moment 111 kilo, en de vrolijke Frans vertelt aan zijn vrouw Mariska dat dit betekent dat hij officieel obesitas heeft. “En daar lach jij bij?”

Bekijk de beelden van De Bauers - 20 jaar later in de video van RTL Boulevard hieronder.

De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

<em>Frans Bauer</em> heeft met 111 kilo officieel obesitas: 'En daar lach jij bij?' Frans Bauer komt in zijn realitysoap De Bauers - 20 jaar later tot een nogal schokkende ontdekking. Ten eerste is hij gekrompen. Daarbij is de volkszanger op dat moment 111 kilo, en de vrolijke Frans vertelt aan zijn vrouw Mariska dat dit betekent dat hij officieel obesitas heeft. “En daar lach jij bij?” Bekijk de beelden van De Bauers - 20 jaar later in de video van RTL Boulevard hieronder. De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. Frans Bauer: 'Ik ben een soort van hondengoeroe' (donderdag in De Bauers) Bekijk deze video » Hilarisch: Christiaan Bauer deelt gesprek over hond uit groepsapp van De Bauers Bekijk deze video » Mariska en Frans Bauer kibbelen: 'Twee van onze honden zijn cavia's' Bekijk deze video »
TV :
Frans Bauer heeft met 111 kilo officieel obesitas: 'En daar lach jij bij?'

Actuele video's

Meer actuele video's