Kopen zonder kijken: Boy en Martijn ruziën tijdens puzzeltocht, 'je luistert niet!'

Kopen zonder kijken: Boy en Martijn ruziën tijdens puzzeltocht, 'je luistert niet!'

<em>Kopen zonder kijken</em>: Boy en Martijn ruziën tijdens puzzeltocht, 'je luistert niet!' Bekijk in de video hierboven: Alex van Keulen (Kopen zonder kijken) onthult zijn meest bizarre avontuur als makelaar In de nieuwe aflevering van Kopen zonder kijken staan Boy en Martijn voor het grote avontuur. Ze geven alles uit handen en hopen zo hun droomhuis te bemachtigen. RelatietestIn eerste beelden van de nieuwe aflevering van Kopen zonder kijken is te zien dat Boy en Martijn de puzzeltocht doen. Ze komen langs allerlei woningen waarvan één daadwerkelijk hun nieuwe huis is. En deze tocht blijkt een relatietest te zijn die voor heel wat spanningen zorgt. Er wordt niet geluisterd en er wordt gesneerd. “Je luister niet!” Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Kopen zonder kijken hieronder. Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Kopen zonder Kijken: Noud en Alisha overdonderd door eindresultaat Bekijk deze video » Maandag in Kopen zonder kijken: Alex wordt niet goed als hij van fruitboom snoept Bekijk deze video » Kopen zonder kijken: alleenstaande moeder Alethea emotioneel, 'wil geen foute beslissing nemen' Bekijk deze video »
TV :
Maandag 22 april om 12:11

Bekijk in de video hierboven: Alex van Keulen (Kopen zonder kijken) onthult zijn meest bizarre avontuur als makelaar

In de nieuwe aflevering van Kopen zonder kijken staan Boy en Martijn voor het grote avontuur. Ze geven alles uit handen en hopen zo hun droomhuis te bemachtigen.

Relatietest
In eerste beelden van de nieuwe aflevering van Kopen zonder kijken is te zien dat Boy en Martijn de puzzeltocht doen. Ze komen langs allerlei woningen waarvan één daadwerkelijk hun nieuwe huis is. En deze tocht blijkt een relatietest te zijn die voor heel wat spanningen zorgt. Er wordt niet geluisterd en er wordt gesneerd. “Je luister niet!”

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Kopen zonder kijken hieronder.

Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's