Serie Máxima nu bij Videoland: zo gooit Máxima charmes in de strijd bij de pers

Serie Máxima nu bij Videoland: zo gooit Máxima charmes in de strijd bij de pers

Serie <em>Máxima</em> nu bij Videoland: zo gooit Máxima charmes in de strijd bij de pers Bekijk in video hierboven: dit zijn de reacties op de serie Máxima Sinds afgelopen weekend kun je bij Videoland kijken naar de nieuwe dramaserie Máxima. De titel verraadt het al, het leven van koningin Máxima wordt in beeld gebracht, waaronder de periode waarin ze Willem-Alexander leerde kennen. Ze maakte al snel kennis met de pers en ging daar op haar eigen charmante wijze mee om… Bekijk het fragment van de serie Máxima in de video hieronder. De serie Máxima is elke zaterdag met een nieuwe aflevering te streamen bij Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Serie Máxima: hoofdrolspelers Delfina en Martijn werden verliefd op de set Bekijk deze video » Serie Máxima vanaf 20 april te streamen bij Videoland: bekijk hier de trailer Bekijk deze video » Videoland-serie Máxima bijna in premiére: ook huwelijk Beatrix & Claus komt aan bod Bekijk deze video »
Serie :
Maandag 22 april om 14:10

Bekijk in video hierboven: dit zijn de reacties op de serie Máxima

Sinds afgelopen weekend kun je bij Videoland kijken naar de nieuwe dramaserie Máxima. De titel verraadt het al, het leven van koningin Máxima wordt in beeld gebracht, waaronder de periode waarin ze Willem-Alexander leerde kennen. Ze maakte al snel kennis met de pers en ging daar op haar eigen charmante wijze mee om…

Bekijk het fragment van de serie Máxima in de video hieronder. De serie Máxima is elke zaterdag met een nieuwe aflevering te streamen bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's