1000e aflevering NCIS zaterdag te zien bij Net5: bekijk eerste beelden

1000e aflevering NCIS zaterdag te zien bij Net5: bekijk eerste beelden

1000e aflevering <em>NCIS</em> zaterdag te zien bij Net5: bekijk eerste beelden Zaterdag breekt een bijzonder moment aan voor fans van NCIS. Dan wordt bij Net5 namelijk de 100e aflevering uitgezonden van de crimeserie waarin misdaden worden onderzocht die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Het gaat om de 21e reeks van de serie, waarvan veel spin-offs zijn gemaakt, zoals NCIS: Los Angeles en NCIS: Sydney. En het belooft een bijzondere aflevering te worden… De 1000e aflevering van NCIS is zaterdag om 20.00 uur te zien bij Net5. Bekijk de promo voor de 1000e aflevering van NCIS hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) Netflix Top 10 series: Midtsommernatt nieuwe nummer 1, remake Heartbreak High populair Bekijk deze video » Zussen: Nienke doet schokkende ontdekking over haar vader Bekijk deze video » Serie Máxima nu bij Videoland: zo gooit Máxima charmes in de strijd bij de pers Bekijk deze video »
Maandag 22 april om 15:28

Zaterdag breekt een bijzonder moment aan voor fans van NCIS. Dan wordt bij Net5 namelijk de 100e aflevering uitgezonden van de crimeserie waarin misdaden worden onderzocht die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Het gaat om de 21e reeks van de serie, waarvan veel spin-offs zijn gemaakt, zoals NCIS: Los Angeles en NCIS: Sydney. En het belooft een bijzondere aflevering te worden…

De 1000e aflevering van NCIS is zaterdag om 20.00 uur te zien bij Net5. Bekijk de promo voor de 1000e aflevering van NCIS hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's