Lang leve de liefde: Rob durft wel initiatief te nemen en voegt daad bij het woord!

Lang leve de liefde: Rob durft wel initiatief te nemen en voegt daad bij het woord!

<em>Lang leve de liefde</em>: Rob durft wel initiatief te nemen en voegt daad bij het woord! In Lang leve de liefde leren Rob en Anneke elkaar kennen aan de hand van de vragen uit de pot. Nadat ze het woord 'dealbreaker' hebben ontcijferd volgt de vraag hoe belangrijk het is dat je partner initiatief toont in een relatie. Anneke vindt het belangrijk dat je allebei initiatief toont. Rob durft wel initiatief te nemen en voegt de daad bij het woord! Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang leve de liefde: Ronan ziet swingersclub niet zitten, 'ik ben geen danser' Bekijk deze video » Henk roept 'Elviri' in Lang leve de liefde: 'Maar hoe heet ik echt?!' Bekijk deze video » Lang leve de liefde: zoenen op de eerste date moet kunnen Bekijk deze video »
TV :
Woensdag 24 april om 21:16

In Lang leve de liefde leren Rob en Anneke elkaar kennen aan de hand van de vragen uit de pot. Nadat ze het woord 'dealbreaker' hebben ontcijferd volgt de vraag hoe belangrijk het is dat je partner initiatief toont in een relatie. Anneke vindt het belangrijk dat je allebei initiatief toont. Rob durft wel initiatief te nemen en voegt de daad bij het woord!

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's