Secret Duets: met wie zingt Francis van Broekhuizen de songfestivalhit Voilà?

Secret Duets: met wie zingt Francis van Broekhuizen de songfestivalhit Voilà?

<em>Secret Duets</em>: met wie zingt Francis van Broekhuizen de songfestivalhit <em>Voilà</em>? Donderdag is het tijd voor een nieuwe aflevering van Secret Duets en deze keer staat Francis van Broekhuizen aan de ene kant van de muur te zingen. De operazangeres brengt het nummer Voilà ten gehore, waarmee Barbara Pravi in 2021 tweede werd op het Eurovisie Songfestival. Ze zingt een duet met een dame, maar wie is de grote vraag. Edsilia Rombley denkt Wende Snijders, maar daar denken veel volgers op social media anders over... Bekijk de beelden van het optreden in Secret Duets hieronder. Secret Duets is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Secret Duets: met welk 'gouden paar' zingt Leo Alkemade een duet? Bekijk deze video » Secret Duets: Vajén van den Bosch dolblij bij onthulling Marco Schuitmaker Bekijk deze video » Secret Duets: René Froger zingt Jan Smit-nummer met Michael Boogerd Bekijk deze video »
Thursday 25 April om 13:16

Donderdag is het tijd voor een nieuwe aflevering van Secret Duets en deze keer staat Francis van Broekhuizen aan de ene kant van de muur te zingen. De operazangeres brengt het nummer Voilà ten gehore, waarmee Barbara Pravi in 2021 tweede werd op het Eurovisie Songfestival. Ze zingt een duet met een dame, maar wie is de grote vraag. Edsilia Rombley denkt Wende Snijders, maar daar denken veel volgers op social media anders over...

Bekijk de beelden van het optreden in Secret Duets hieronder.

Secret Duets is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's