André Hazes over terugkeer Gooische Vrouwen: 'Leukste wat ik in jaar heb gevoeld'

André Hazes over terugkeer Gooische Vrouwen: 'Leukste wat ik in jaar heb gevoeld'

André Hazes over terugkeer <em>Gooische Vrouwen</em>: 'Leukste wat ik in jaar heb gevoeld' Bekijk eerste beelden van opnames nieuw seizoen Gooische Vrouwen Gooische Vrouwen komt terug op tv en niemand minder dan André Hazes is dolgelukkig. Op Instagram jubelt de zanger erop los. 'Zo diepgeworteld'Hazes is ‘blij en gelukkig’ met de comeback van Cheryl en Martin Morero. “Ik kan het gewoon niet geloven. Ik denk dat ik dit het leukste vind wat ik het afgelopen jaar heb gevoeld. Dat zit zo diepgeworteld. Het is echt bizar.” Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. De serie Gooische vrouwen keert eind 2024 terug op tv, deze keer bij SBS6 en Videoland. Shownieuws: opvallende afwezige bij opening Casa Hazes, de kroeg van Rachel Bekijk deze video » Vandaag Inside: mag André Hazes straks eigen naam niet als artiestennaam gebruiken? Bekijk deze video » André Hazes maakt zijn zoon Dre tot een kopie: bekijk de reactie van Monique Bekijk deze video »
Serie :
Vrijdag 26 april om 13:48

Bekijk eerste beelden van opnames nieuw seizoen Gooische Vrouwen

Gooische Vrouwen komt terug op tv en niemand minder dan André Hazes is dolgelukkig. Op Instagram jubelt de zanger erop los.

'Zo diepgeworteld'
Hazes is ‘blij en gelukkig’ met de comeback van Cheryl en Martin Morero. “Ik kan het gewoon niet geloven. Ik denk dat ik dit het leukste vind wat ik het afgelopen jaar heb gevoeld. Dat zit zo diepgeworteld. Het is echt bizar.”

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. De serie Gooische vrouwen keert eind 2024 terug op tv, deze keer bij SBS6 en Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's