Maandag start De Oranjezomer vanuit Zeist: 'Lekker dat het dagelijks is' (video)

Maandag start De Oranjezomer vanuit Zeist: 'Lekker dat het dagelijks is' (video)

Monday 20 May om 11:33

Bijna 1 miljoen kijkers zaten dit seizoen weer dagelijks aan de buis gekluisterd voor Vandaag Inside, maar nu dat seizoen ten einde is gekomen heeft SBS6 een uitstekend alternatief. Hélène Hendriks presenteert namelijk opnieuw de Oranjezomer de komende maanden. Dit keer niet vanuit Breda, maar vanuit de KNVB Campus in Zeist. Hendriks heeft er zin in, vertelde ze in RTL Boulevard.

De Oranjezomer is vanaf maandag 20 mei iedere werkdag te zien bij SBS6. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Maandag start <em>De Oranjezomer</em> vanuit Zeist: 'Lekker dat het dagelijks is' (video) Bijna 1 miljoen kijkers zaten dit seizoen weer dagelijks aan de buis gekluisterd voor Vandaag Inside, maar nu dat seizoen ten einde is gekomen heeft SBS6 een uitstekend alternatief. Hélène Hendriks presenteert namelijk opnieuw de Oranjezomer de komende maanden. Dit keer niet vanuit Breda, maar vanuit de KNVB Campus in Zeist. Hendriks heeft er zin in, vertelde ze in RTL Boulevard. De Oranjezomer is vanaf maandag 20 mei iedere werkdag te zien bij SBS6. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp: 'Vandaag Inside duurt nog een jaar en dan is het voorbij' Bekijk deze video » Zien: studio van De Oranjezomer wordt opgebouwd op de KNVB Campus in Zeis (video) Bekijk deze video » Davina Michelle opent De Oranjezondag spectaculair met akoestische versie I Said No Sir (video) Bekijk deze video »
TV :
Maandag start De Oranjezomer vanuit Zeist: 'Lekker dat het dagelijks is' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's