De kat uitlaten in Steenrijk, Straatarm: "Ik vind het echt heel raar met een kat wandelen"

De kat uitlaten in Steenrijk, Straatarm: "Ik vind het echt heel raar met een kat wandelen"

Donderdag 29 februari om 11:49

In Steenrijk, Straatarm moeten Cintha en Nina wennen aan het uitlaten van de kat aan de lijn. Tijgertje heeft er zin in terwijl moeder en dochter zich bescheuren bij het aanlijnen van de kat. "Ik vind het echt heel raar met een kat wandelen, echt heel raar", aldus Cintha. Ondertussen nemen Karin en Noa het er van in Spanje.

Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder.

De kat uitlaten in <em>Steenrijk, Straatarm</em>: &quot;Ik vind het echt heel raar met een kat wandelen&quot; In Steenrijk, Straatarm moeten Cintha en Nina wennen aan het uitlaten van de kat aan de lijn. Tijgertje heeft er zin in terwijl moeder en dochter zich bescheuren bij het aanlijnen van de kat. "Ik vind het echt heel raar met een kat wandelen, echt heel raar", aldus Cintha. Ondertussen nemen Karin en Noa het er van in Spanje. Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder. Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bas en Anna in Steenrijk, Straatarm verdienen met gouden strategie maandelijks een ton Bekijk deze video » In Steenrijk, Straatarm gaan Bas en Anna boodschappen doen: "Wat zijn toetjes duur" Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: Spaanse hamburger zonder rotzooi, is dat te eten? Bekijk deze video »
TV :

Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's