Secret Duets: met welk mysterieus trio zingt Jamai I'm So Excited?

Secret Duets: met welk mysterieus trio zingt Jamai I'm So Excited?

<em>Secret Duets</em>: met welk mysterieus trio zingt Jamai I'm So Excited? In Secret Duets zingt Jamai I'm So Excited samen met een onbekende artiest. Maar er is iets bijzonders gaande, want even later is aan het scherm met silhouetten te zien dat hij zingt met een duo. Maar vervolgens komt er nog (ogenschijnlijk) een dame tevoorschijn. We weten alleen dat deze groep is samengebracht door Fluitsma en Van Tijn… Bekijk de beelden van het optreden in Secret Duets hieronder. Secret Duets is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Kijkcijfers donderdag: De Bauers - 20 jaar later blijft ongekend populair, drama voor SBS6 Bekijk deze video » Secret Duets: zo ging dansende Guido Spek los achter het scherm Bekijk deze video » Marco Schuitmaker & Donnie zingen 'Hier Mag Alles' op 538 Koningsdag 2024 in Breda Bekijk deze video »
Thursday 2 May om 12:57

In Secret Duets zingt Jamai I'm So Excited samen met een onbekende artiest. Maar er is iets bijzonders gaande, want even later is aan het scherm met silhouetten te zien dat hij zingt met een duo. Maar vervolgens komt er nog (ogenschijnlijk) een dame tevoorschijn. We weten alleen dat deze groep is samengebracht door Fluitsma en Van Tijn…

Bekijk de beelden van het optreden in Secret Duets hieronder.

Secret Duets is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's