Secret Duets: zo ging dansende Guido Spek los achter het scherm

Secret Duets: zo ging dansende Guido Spek los achter het scherm

<em>Secret Duets</em>: zo ging dansende Guido Spek los achter het scherm In Secret Duets stond donderdagochtend niemand minder dan Guido Spek achter het scherm te zingen. En dat niet alleen, op het nummer Superstition danste de acteur er ook op los… Bekijk de beelden van het optreden in Secret Duets hieronder. Secret Duets is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Secret Duets: René Froger zingt Jan Smit-nummer met Michael Boogerd Bekijk deze video » Secret Duets: met wie zingt Francis van Broekhuizen de songfestivalhit Voilà? Bekijk deze video » Kijkcijfers donderdag: De Bauers - 20 jaar later blijft ongekend populair, drama voor SBS6 Bekijk deze video »
Friday 26 April om 14:59

In Secret Duets stond donderdagochtend niemand minder dan Guido Spek achter het scherm te zingen. En dat niet alleen, op het nummer Superstition danste de acteur er ook op los…

Bekijk de beelden van het optreden in Secret Duets hieronder.

Secret Duets is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's