Zussen: heeft Geert iets te maken met de dood van Johan Veenstra?

Zussen: heeft Geert iets te maken met de dood van Johan Veenstra?

<em>Zussen</em>: heeft Geert iets te maken met de dood van Johan Veenstra? Woensdagavond was het bij omroep MAX weer tijd voor een nieuwe aflevering van de serie Zussen. Geert Hendriks aast op de boerderij en dat zorgt voor argwaan bij Rolinde. Heeft hij soms iets te maken met de mysterieuze dood van haar vader Johan Veenstra? Bekijk de beelden van de nieuwste aflevering van Zussen hieronder. De serie Zussen is iedere woensdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Zussen terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Actrices succesvolle serie Zussen hopen op een tweede seizoen (video) Bekijk deze video » Zwangere Zussen actrice Melody Klaver voelt zich heel goed (Shownieuws) Bekijk deze video » Zussen: Nienke doet schokkende ontdekking over haar vader Bekijk deze video »
Thursday 2 May om 13:30

Woensdagavond was het bij omroep MAX weer tijd voor een nieuwe aflevering van de serie Zussen. Geert Hendriks aast op de boerderij en dat zorgt voor argwaan bij Rolinde. Heeft hij soms iets te maken met de mysterieuze dood van haar vader Johan Veenstra?

Bekijk de beelden van de nieuwste aflevering van Zussen hieronder.

De serie Zussen is iedere woensdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Zussen terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's