Actrices succesvolle serie Zussen hopen op een tweede seizoen (video)

Actrices succesvolle serie Zussen hopen op een tweede seizoen (video)

Maandag 15 april om 15:40

De serie Zussen is erg populair en de actrices zijn dolblij met de kijkcijfers. De Omroep MAX-serie draait om drie jonge vrouwen die ineens halfzussen van elkaar blijken te zijn en het mysterie rond de dood van hun vader proberen te ontrafelen. Joy Delima, Melody Klaver en Fockeline Ouwerkerk hopen in ieder geval op een tweede seizoen…

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

De serie Zussen is iedere woensdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Zussen terugkijken via Gids.tv.

Actrices succesvolle serie <em>Zussen</em> hopen op een tweede seizoen (video) De serie Zussen is erg populair en de actrices zijn dolblij met de kijkcijfers. De Omroep MAX-serie draait om drie jonge vrouwen die ineens halfzussen van elkaar blijken te zijn en het mysterie rond de dood van hun vader proberen te ontrafelen. Joy Delima, Melody Klaver en Fockeline Ouwerkerk hopen in ieder geval op een tweede seizoen… Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. De serie Zussen is iedere woensdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Zussen terugkijken via Gids.tv. Zussen start woensdag op NPO 1: cast vertelt meer over deze nieuwe dramaserie Bekijk deze video » Serie Zussen: Rolinde in shock bij lezing testament, wie zijn andere erfgenamen? Bekijk deze video » Kijkcijfers woensdag: Zussen veegt alle concurrentie van tafel en hoe deed Vandaag Inside het na alle ophef? Bekijk deze video »
Serie :
Actrices succesvolle serie Zussen hopen op een tweede seizoen (video)

Actuele video's

Meer actuele video's