Anouk en Jaïr hebben snode plannen in Het Blok: 'Dat mogen ze niet zien'

Anouk en Jaïr hebben snode plannen in Het Blok: 'Dat mogen ze niet zien'

Anouk en Jaïr hebben snode plannen in <em>Het Blok</em>: 'Dat mogen ze niet zien' In Het Blok doen alle duo’s hun uiterste best om te winnen en daarbij is blijkbaar veel geoorloofd. Anouk en Jaïr smeden snode plannen in het klusprogramma, hun opdracht was om alleen wat platen weg te brengen. “We hebben stiekem meer gehaald. Dus dat mogen ze niet zien.” Bekijk de beelden van Het Blok hieronder. Het Blok is elke werkdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten van Het Blok terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) Het Blok 2024: dit zijn de deelnemers Bekijk deze video » Het Blok: is leverancier containers om te kopen voor 20 euro? Bekijk deze video » Spanningen in Het Blok bij Anouk en Jaïr: 'Plaats dat ding gewoon daar!' Bekijk deze video »
Donderdag 2 mei om 14:11

In Het Blok doen alle duo’s hun uiterste best om te winnen en daarbij is blijkbaar veel geoorloofd. Anouk en Jaïr smeden snode plannen in het klusprogramma, hun opdracht was om alleen wat platen weg te brengen. “We hebben stiekem meer gehaald. Dus dat mogen ze niet zien.”

Bekijk de beelden van Het Blok hieronder.

Het Blok is elke werkdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten van Het Blok terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's