Kopen zonder kijken: leven Ferdos en Marlou staat al jaren stil, ook Alex emotioneel

Kopen zonder kijken: leven Ferdos en Marlou staat al jaren stil, ook Alex emotioneel

<em>Kopen zonder kijken</em>: leven Ferdos en Marlou staat al jaren stil, ook Alex emotioneel Bekijk in de video hierboven: Alex van Keulen (Kopen zonder kijken) onthult zijn meest bizarre avontuur als makelaar In Kopen zonder kijken vertellen Ferdos en Marlou waarom ze nog geen nieuwe woning hebben gevonden en hun leven stilstaat. Dat doet wat met het stel, maar ook met makelaar Alex van Keulen. Focus niet op huizenjachtHet leven van het koppel staat al ruim drie jaar stil omdat ze zich volledig richten op hun fertiliteitstraject. Het is ze nog niet gegund om kinderen te krijgen terwijl ze dat dolgraag willen en als ze daarover vertellen wordt ook Alex emotioneel… Daarom aan experts nu aan de slag om een mooi huis te vinden voor Ferdos en Marlou. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Kopen zonder kijken hieronder. Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Kopen zonder kijken: alleenstaande moeder Alethea emotioneel, 'wil geen foute beslissing nemen' Bekijk deze video » Kopen zonder kijken: Boy en Martijn ruziën tijdens puzzeltocht, 'je luistert niet!' Bekijk deze video » Rens uit Kopen zonder Kijken: 'De MS is als het goed is nu gestopt' Bekijk deze video »
TV :
Monday 6 May om 13:17

Bekijk in de video hierboven: Alex van Keulen (Kopen zonder kijken) onthult zijn meest bizarre avontuur als makelaar

In Kopen zonder kijken vertellen Ferdos en Marlou waarom ze nog geen nieuwe woning hebben gevonden en hun leven stilstaat. Dat doet wat met het stel, maar ook met makelaar Alex van Keulen.

Focus niet op huizenjacht
Het leven van het koppel staat al ruim drie jaar stil omdat ze zich volledig richten op hun fertiliteitstraject. Het is ze nog niet gegund om kinderen te krijgen terwijl ze dat dolgraag willen en als ze daarover vertellen wordt ook Alex emotioneel… Daarom aan experts nu aan de slag om een mooi huis te vinden voor Ferdos en Marlou.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Kopen zonder kijken hieronder.

Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's