Omstreden Jorge Zorreguieta tegen dochter in serie Máxima: 'Wat insinueer je?'

Omstreden Jorge Zorreguieta tegen dochter in serie Máxima: 'Wat insinueer je?'

Omstreden Jorge Zorreguieta tegen dochter in serie <em>Máxima</em>: 'Wat insinueer je?' In de serie Máxima wordt uitgelicht hoe haar relatie met Willem-Alexander onder vuur kwam te liggen vanwege het verleden van haar vader. Zorreguieta was minister onder een zeer omstreden regime in Argentinië en Máxima vraagt of er nog dingen zijn die hij moet opbiechten, aangezien de pers aan het graven is. “Wat insinueer je?”, aldus Jorge. Bekijk het fragment van de serie Máxima in de video hieronder. De serie Máxima is elke zaterdag met een nieuwe aflevering te streamen bij Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Hilarisch: Frank Lammers overvalt Máxima als Willibrord Fréquin Bekijk deze video » 'Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen naar Italië vertrokken voor vakantie' Bekijk deze video » Eerste beelden Máxima aflevering 4: ruzie met Willem-Alexander, 'je liet me alleen!' Bekijk deze video »
Monday 6 May om 15:38

In de serie Máxima wordt uitgelicht hoe haar relatie met Willem-Alexander onder vuur kwam te liggen vanwege het verleden van haar vader. Zorreguieta was minister onder een zeer omstreden regime in Argentinië en Máxima vraagt of er nog dingen zijn die hij moet opbiechten, aangezien de pers aan het graven is. “Wat insinueer je?”, aldus Jorge.

Bekijk het fragment van de serie Máxima in de video hieronder. De serie Máxima is elke zaterdag met een nieuwe aflevering te streamen bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's