De slechtste chauffeur van Nederland: Anouk rijdt met 15 km/u auto total loss

De slechtste chauffeur van Nederland: Anouk rijdt met 15 km/u auto total loss

<em>De slechtste chauffeur van Nederland</em>: Anouk rijdt met 15 km/u auto total loss In De slechtste chauffeur van Nederland kruipt Anouk weer achter het stuur en ze moet de auto rustig met de banden over twee banen begeleiden. Maar het gaat weer helemaal mis en ze rijdt de auto met 15 kilometer per uur total loss. Ze knalt met haar hoofd tegen het dak en denkt dat ze een hersenschudding heeft. Het ergste van alles is dat de jury verbetering ziet ten opzichte van haar vorige rit… Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder. De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Paniek als kandidate De slechtste chauffeur van Nederland de rem niet kan vinden Bekijk deze video » De slechtste chauffeur van Nederland: kandidate ruïneert de camping Bekijk deze video » Enorme ravage in De slechtste chauffeur van Nederland: 'Het is net bowlen' Bekijk deze video »
Monday 6 May om 13:48

In De slechtste chauffeur van Nederland kruipt Anouk weer achter het stuur en ze moet de auto rustig met de banden over twee banen begeleiden. Maar het gaat weer helemaal mis en ze rijdt de auto met 15 kilometer per uur total loss. Ze knalt met haar hoofd tegen het dak en denkt dat ze een hersenschudding heeft. Het ergste van alles is dat de jury verbetering ziet ten opzichte van haar vorige rit…

Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder.

De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's