De Bondgenoten: Beau afgebrand om geflirt met alle vrouwen, 'walgelijk gedrag'

De Bondgenoten: Beau afgebrand om geflirt met alle vrouwen, 'walgelijk gedrag'

<em>De Bondgenoten</em>: Beau afgebrand om geflirt met alle vrouwen, 'walgelijk gedrag' In De Bondgenoten wordt het liefdesleven van Beau besproken, wat een soap op zich is. Nick en Bo vertellen dat hij intieme momenten deelt met Chelsea, hij flirt met de nieuwe huisgenoot Rowena, ook richt hij zijn pijlen op Denise en ondertussen denkt hij ook af en toe aan Melanie. De heren zijn er niet over te spreken en vinden het ‘een beetje walgelijk gedrag’. Bekijk de beelden uit De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Sam krijgt standje in De Bondgenoten: 'Ik zou nooit mijn vrienden zo naaien' Bekijk deze video » Nick uit De Bondgenoten voelt zich genaaid door Sam: "Moet bijna janken" Bekijk deze video » De Bondgenoten: Mary wint 100.000 euro, bekijk haar reactie Bekijk deze video »
TV :
Friday 10 May om 11:01

In De Bondgenoten wordt het liefdesleven van Beau besproken, wat een soap op zich is. Nick en Bo vertellen dat hij intieme momenten deelt met Chelsea, hij flirt met de nieuwe huisgenoot Rowena, ook richt hij zijn pijlen op Denise en ondertussen denkt hij ook af en toe aan Melanie. De heren zijn er niet over te spreken en vinden het ‘een beetje walgelijk gedrag’.

Bekijk de beelden uit De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's