Hart van Nederland: politieachtervolging Maastricht eindigt in ernstig ongeluk (video)

Hart van Nederland: politieachtervolging Maastricht eindigt in ernstig ongeluk (video)

Friday 17 May om 08:07

<em>Hart van Nederland</em>: politieachtervolging Maastricht eindigt in ernstig ongeluk (video) In Maastricht is donderdagmiddag een politieachtervolging geëindigd in een ernstig ongeluk. Het ongeluk gebeurde net voor de Willem-Alexandertunnel. Hoewel de schade groot was, raakte gelukkig maar één persoon lichtgewond. De politie heeft de verdachte kunnen aanhouden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: ravage na politieachtervolging met gestolen auto in Roosendaal (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: enorme crash op A58 na achtervolging, één gewonde (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Maastricht is donderdagmiddag een politieachtervolging geëindigd in een ernstig ongeluk. Het ongeluk gebeurde net voor de Willem-Alexandertunnel. Hoewel de schade groot was, raakte gelukkig maar één persoon lichtgewond. De politie heeft de verdachte kunnen aanhouden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's