Weerbericht Pinksteren: koel weekend met veel regen (video)

Weerbericht Pinksteren: koel weekend met veel regen (video)

Friday 17 May om 10:45

Weerbericht <em>Pinksteren</em>: koel weekend met veel regen (video) Het wordt een wisselvallig pinksterweekend, zo is te zien in bovenstaande video van Hart van Nederland. Het wordt tussen de 15 en 17 graden en we kunnen veel regen verwachten op verschillende plekken in het land. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van NL: fietser (56) zwaargewond na ongeval met bestelbus, mogelijk bewust aangereden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: politieachtervolging Maastricht eindigt in ernstig ongeluk (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: hond verricht heldendaad door gezin wakker te blaffen tijdens brand (video) Bekijk deze video »
TV :

Het wordt een wisselvallig pinksterweekend, zo is te zien in bovenstaande video van Hart van Nederland. Het wordt tussen de 15 en 17 graden en we kunnen veel regen verwachten op verschillende plekken in het land.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's