Hart van Nederland: hond verricht heldendaad door gezin wakker te blaffen tijdens brand (video)

Hart van Nederland: hond verricht heldendaad door gezin wakker te blaffen tijdens brand (video)

Friday 17 May om 10:38

<em>Hart van Nederland</em>: hond verricht heldendaad door gezin wakker te blaffen tijdens brand (video) In Oisterwijk heeft een hond een heldendaad verricht. In een woning ontstond 's nachts een brand in de afzuigkap en de hond zette het op een blaffen, waardoor het gezin wakker werd. Hierdoor kon het gezin op tijd naar buiten vluchten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van NL: fietser (56) zwaargewond na ongeval met bestelbus, mogelijk bewust aangereden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: politieachtervolging Maastricht eindigt in ernstig ongeluk (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: brandweerman gewond bij uitslaande woningbrand in Apeldoorn (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Oisterwijk heeft een hond een heldendaad verricht. In een woning ontstond 's nachts een brand in de afzuigkap en de hond zette het op een blaffen, waardoor het gezin wakker werd. Hierdoor kon het gezin op tijd naar buiten vluchten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's