Feest in Beekse Bergen, met uitsterven bedreigde okapi geboren (Hart van Nederland)

Feest in Beekse Bergen, met uitsterven bedreigde okapi geboren (Hart van Nederland)

Friday 17 May om 12:49

Feest in <em>Beekse Bergen</em>, met uitsterven bedreigde okapi geboren (<em>Hart van Nederland</em>) In Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek is een okapi geboren, meldt het dierenpark vrijdag op social media. Het gaat om een mannetje met de naam Beni. In het wild worden okapi's met uitsterven bedreigd, dus daarom is het extra mooi dat er een nieuwe okapi bij is. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Shownieuws-tafel nieuwe single Mart Hoogkamer: 'Zomerse song met Hazes-sausje' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: hond verricht heldendaad door gezin wakker te blaffen tijdens brand (video) Bekijk deze video » Ronald Plasterk biedt Pieter Omtzigt excuses aan in De Telegraaf: 'Sorry Pieter!' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek is een okapi geboren, meldt het dierenpark vrijdag op social media. Het gaat om een mannetje met de naam Beni. In het wild worden okapi's met uitsterven bedreigd, dus daarom is het extra mooi dat er een nieuwe okapi bij is.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's