Hart van Nederland: ernstig ongeluk met meerdere auto's op A17 bij Roosendaal (video)

Hart van Nederland: ernstig ongeluk met meerdere auto's op A17 bij Roosendaal (video)

Friday 17 May om 20:02

<em>Hart van Nederland</em>: ernstig ongeluk met meerdere auto's op A17 bij Roosendaal (video) Op de A17 bij Roosendaal is vrijdagmiddag rond 16.00 uur een ernstig ongeluk gebeurd waarbij meerdere voertuigen met elkaar in botsing zijn gekomen. Er werden meerder hulpdiensten ingeschakeld, waaronder een traumahelikopter. Eén persoon raakte bekneld. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Shownieuws-tafel nieuwe single Mart Hoogkamer: 'Zomerse song met Hazes-sausje' (video) Bekijk deze video » Ronald Plasterk biedt Pieter Omtzigt excuses aan in De Telegraaf: 'Sorry Pieter!' (video) Bekijk deze video » Feest in Beekse Bergen, met uitsterven bedreigde okapi geboren (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
TV :

Op de A17 bij Roosendaal is vrijdagmiddag rond 16.00 uur een ernstig ongeluk gebeurd waarbij meerdere voertuigen met elkaar in botsing zijn gekomen. Er werden meerder hulpdiensten ingeschakeld, waaronder een traumahelikopter. Eén persoon raakte bekneld.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's