Zien: studio van De Oranjezomer wordt opgebouwd op de KNVB Campus in Zeis (video)

Zien: studio van De Oranjezomer wordt opgebouwd op de KNVB Campus in Zeis (video)

Saturday 18 May om 09:23

Zien: studio van <em>De Oranjezomer</em> wordt opgebouwd op de KNVB Campus in Zeis (video) Vanaf aanstaande maandag (20 mei) strijkt Hélène Hendriks met De Oranjezomer neer op de KNVB Campus. In Zeist zijn de voorbereidingen inmiddels in volle gang en wordt de studio opgebouwd en het ziet er al spectaculair uit. De Oranjezomer is vanaf aanstaande maandag 20 mei iedere werkdag te zien bij SBS6 om 21.30 uur. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Hilariteit in Vandaag Inside: 'de broer van Frans Timmermans' te gast in publiek (video) Bekijk deze video » Sam Hagens: 'Pieter Omtzigt boos op Geert Wilders vanwege grap' (video) Bekijk deze video » Wilfred Genee en René Froger sluiten Vandaag Inside feestelijk af met Just Say Hello! (video) Bekijk deze video »
Talkshow :

Vanaf aanstaande maandag (20 mei) strijkt Hélène Hendriks met De Oranjezomer neer op de KNVB Campus. In Zeist zijn de voorbereidingen inmiddels in volle gang en wordt de studio opgebouwd en het ziet er al spectaculair uit.

De Oranjezomer is vanaf aanstaande maandag 20 mei iedere werkdag te zien bij SBS6 om 21.30 uur. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's