Wat gaan de mannen van Vandaag Inside doen op vakantie? (RTL Boulevard)

Wat gaan de mannen van Vandaag Inside doen op vakantie? (RTL Boulevard)

Sunday 19 May om 09:53

RTL Boulevard heeft de mannen van Vandaag Inside na de laatste uitzending van het seizoen voor de camera weten te strikken met een afscheidscadeautje. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hebben vier weken vakantie. De presentatoren kijken terug op wederom een seizoen vol rellen en hectiek.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Wat gaan de mannen van <em>Vandaag Inside</em> doen op vakantie? (<em>RTL Boulevard</em>) RTL Boulevard heeft de mannen van Vandaag Inside na de laatste uitzending van het seizoen voor de camera weten te strikken met een afscheidscadeautje. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hebben vier weken vakantie. De presentatoren kijken terug op wederom een seizoen vol rellen en hectiek. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Advocaat Joost Klein: 'Hij wordt niet vervolgd, loopt met een sisser af' (video) Bekijk deze video » 'Verlovingsinterview Willem-Alexander en Máxima in serie Máxima is heel bijzonder' (video) Bekijk deze video » Rapper P. Diddy niet vervolgd voor mishandeling ondanks beeldmateriaal (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Wat gaan de mannen van Vandaag Inside doen op vakantie? (RTL Boulevard)

Actuele video's

Meer actuele video's