Domper op feest: zeven gewonden na val uit open bus in Borger (Hart van Nederland)

Domper op feest: zeven gewonden na val uit open bus in Borger (Hart van Nederland)

Domper op feest: zeven gewonden na val uit open bus in <em>Borger</em> (<em>Hart van Nederland</em>) Feest vieren in een open kar of bus kan fataal aflopen. In het Drentse Borger ging het mis. Na het winnen van het lokale kampioenschap vierden de voetbalfans dit met een rondrit in een open bus. Doordat een reling brak, vielen er zeven mensen uit de bus waarvan er vijf naar het ziekenhuis moesten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: twee campings in Limburg ontruimd om dreigende wateroverlast (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: zeven gewonden bij frontale botsing in Maasland (video) Bekijk deze video » Pinksterweekend weerbericht: veel zon, maar ook kans op onweer (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 19 May om 10:16

Feest vieren in een open kar of bus kan fataal aflopen. In het Drentse Borger ging het mis. Na het winnen van het lokale kampioenschap vierden de voetbalfans dit met een rondrit in een open bus. Doordat een reling brak, vielen er zeven mensen uit de bus waarvan er vijf naar het ziekenhuis moesten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's