Hart van Nederland: twee campings in Limburg ontruimd om dreigende wateroverlast (video)

Hart van Nederland: twee campings in Limburg ontruimd om dreigende wateroverlast (video)

Saturday 18 May om 09:46

<em>Hart van Nederland</em>: twee campings in Limburg ontruimd om dreigende wateroverlast (video) Twee campings in het Limburgse dorp Etenaken worden zaterdagochtend ontruimd om dreigende wateroverlast, meldt de Veiligheidsregio Zuid-Limburg aan Hart van Nederland. In totaal zou het gaan om zo'n 180 mensen. Op twee campings zijn gasten geëvacueerd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Ronald Plasterk biedt Pieter Omtzigt excuses aan in De Telegraaf: 'Sorry Pieter!' (video) Bekijk deze video » Feest in Beekse Bergen, met uitsterven bedreigde okapi geboren (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: ernstig ongeluk met meerdere auto's op A17 bij Roosendaal (video) Bekijk deze video »
TV :

Twee campings in het Limburgse dorp Etenaken worden zaterdagochtend ontruimd om dreigende wateroverlast, meldt de Veiligheidsregio Zuid-Limburg aan Hart van Nederland. In totaal zou het gaan om zo'n 180 mensen. Op twee campings zijn gasten geëvacueerd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's